You only miss the sun when it starts to snow

 

Let Her Go

 

Ett nytt försök

Gör ett nytt försök till att skriva ett inlägg då det förra blev kaos. Ingen text eller bild dök upp, bara en rubrik. Och eftersom jag hade skrivit det på mobilen så gick det inte att ta bort.
Nu ligger jag i alla fall i "min" säng i en stuga utanför Sälen. Woohoo! Imorgon blir första dagen i backen. Ska bli så härligt! Har verkligen längtat. Min dator håller på att dö nu så jag får skriva det här fort. Jag tar med min kompaktkamera till backen så förhoppningsvis så tar jag lite bilder som jag lägger upp imorgon. Jag kommer hem sent på kvällen på fredag någon gång, men förhoppningsvis kommer det komma några inlägg under veckan också. Internet har strulat här uppe idag så har inte kunnat skrivit tidigare. Men nu blir det av!
Förresten, till er som har mitt nummer. Smsa inte mellan 9-18 ungefär, då jag kommer vara i Norge varje dag :)

Godnatt människor!

Nu ska jag sova. Har lite sömn att ta igen känner jag.

Sportlov!

Nu har jag äntligen sportlov!!! Så himla skönt!
Jobbade även idag, halv 6 slutade jag så nu har jag inget jobb på två veckor. Underbart.
På lovet ska jag till Sälen, eller ja, snarare Trysil, för att åka skidor med brodern och far min. Men vi åker inte förrän på söndag, så imorgon ska jag spendera min tid med finaste Ulrika och Chahinaz :D
 
 
Saknar min Aminis.

Tjo bröder!

Sitter på mitt rum och ska snart hoppa in i duschen. Känner att den kallar på mig just nu ;)
Jag har kollat runt lite på tumblr och fixat till min egen sida där litegrann. Har även uppdaterat mig på lite diverse bloggar. Lite annat har jag även fått gjort. T.ex. tvättat mina sminkborstar. Ett CV blev även skrivet under kvällen.
Jag jobbade från 15.00-18.00 idag och då åkte jag och mamma och handlade lite mat, så jag kom hem vid sju.
Hade sista idrottslektionen idag. Någonsin! Det är lite blandade känslor över det. Jag är glad, men det är ändå lite sorgligt. Hade typ den bästa läraren! 
Men nu måste jag gå.
 
My planet needs me
 

Sådär!

Nu har jag fixat lite med designen! Igen. Jag kanske kommer göra en mer personlig header senare, men just nu duger denna utmärkt.
Just nu håller jag på att fixa min Tumblr som jag inte har använt på år och dar känns det som, haha! Ska även koppla min WeHeartIt till den. Ifall nu vill kolla in dom så är min Tumblr: http://sirisens.tumblr.com/
Och på WeHeartIt heter jag SiriFrom.
När jag är klar med allt ska jag läsa den bästa boken jag läst på länge. Genom dina ögon.
 

Welcome to the new age

Inte mycket har hänt. Har inte haft så mycket i skolan den senaste veckan. Har mest varit hemma och tagit igen sömn. En vecka kvar, sen har jag sportlov! Igår tränade jag, på kvällen var jag bara hemma. Idag har jag bara varit hemma, ikväll ska vi äta middag hos farmor, sen ska jag vara hemma. Imorgon tränar jag igen :) Det blir en hemma-helg den här helgen ;) Var knappt hemma förra helgen så kände att jag stannar hemma den här helgen och sover ;)
 
 

This is my kingdom come

Har sovmorgon imorgon för det är vinterfriluftsdag-grej och jag börjar mellan nio och tio :) Så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på The Perks Of Being A Wallflower.
 
8dca4ed707acce8e8b7c81e0b52aeb12_large
 
Om det inte blir sommar snart så kryper jag ner under en sten och gömmer mig.

Ge mig sommar!


Starting to freak out

Har en naturkunskaps presentation idag och mitt word strejkar så jag har inte kunnat skriva klart. Just nu sitter jag vid mina föräldrars dator (den tredje datorn jag har testat på idag) och försöker få det att funka. Funkar det inte så får jag väl försöka leta upp en dator i skolan eller be att få hålla presentationen på måndag :(

Ny header

Har skaffat mig en ny header till bloggen. Lite stor, jag vet, men det såg bara konstigt ut om jag ändrade den. Men ska försöka fixa den senare. Nu får det vara. Funderar på att ändra om hela bloggen, men vet faktiskt inte om jag orkar det, haha. Dessutom tycker jag om som det är nu. Vad tycker ni?
 

Ibland orkar jag inte med mig själv

Jag orakar inte att jag alltid skjuter fram plugget till typ sista dagen. Jag mådde sjukt illa igår och pluggade knappt något så att jag måste plugga hela kvällen ikväll. Och jag är jätterädd att jag kommer missuppfatta frågorna nu och så. Jaja, tillbaka till skrivandet då.

Pluggpluggplugg

Längtar så till sommaren just nu! Att slippa plugget skulle vara himlen just nu.
Ska försöka plugga klart allt innan maten så att jag slipper det sen. Har jobbat idag, som varje onsdag och kom hem för någon timme sedan tror jag.
 

Little Mix

 

Darlin' don't be afraid

Det känns som att det enda jag skriver om är plugg och skolan...
Idag slutade jag 12:10, sen åkte jag och tjejerna till Sollentuna och åt på Subway, Sandra kunde inte följa med för hon slutade fyra :(
Men sen åkte jag hem, har legat och degat i soffan några timmar, haha. Men nu sitter jag på mitt rum och målar naglarna. Ska sen plugga till ett prov jag har på torsdag. Jag har haft så ont i huvudet dom senaste dagarna, men det börjar släppa nu. Kanske är för att jag har haft franska prov igår och idag så nu behöver jag inte tänka på det mer den här veckan. Imorgon börjar jag 10:25 och slutar 11:25 om jag inte vill gå på den frivilliga matten, men vi får se. Sen ska jag jobba. När jag får min nästa lön så ska jag nog köpa mig en iPhone. Eller så väntar jag någon månad till så att jag har mer pengar. Hihi. Vet inte om det blir en 4s eller 5. Troligtvis en 4s... Men jag ska inte bestämma något i förväg. Måste köpa nya kläder till våren också. Så det kanske blir ny mobil senare i vår. 
 
Lz32wao_large

helgen

Eftersom jag inte skrev något under hela helgen så tänkte jag uppdatera er på den.
I fredags dansade jag efter skolan, sen hämtade vi upp Sofia påvägen hem och hon sov hos mig. I lördags åkte jag in till stan och träffade Veronika. Vi fikade på Café 60, jättemysigt. Sen på kvällen så skulle jag plugga, men såg på film med madre och papi istället. Vi såg The Hunger Games, för dom hade inte sett den. Sen skypade jag med Sofia och hennes kompis Jennifer. Kulkul! Men sen kom pappa in och bad mig vara tyst :( I söndags så dansade jag och försökte plugga. Men som vanligt så går inte det dagen innan provet.
 
Tumblr_luxvprnhrl1r5pyjeo1_500_large

Let's finish this the way we started, together.

Gick hem tidigare idag för att jag inte mådde så bra. Nu har jag legat med datorn i knät i ungefär en halvtimme. Måste plugga nu annars kommer jag ångra mig. Ska försöka hinna träna lite också.
Blått hår? ja tack!
 
Tumblr_mhpl1xfawk1s4jm7go1_500_large
Fashion-womens-fashion-31659175-500-327_large
555447_453463134702432_489334278_n_large
 
 

Om tjugo minuter dör jag

Om ungefär tjugo minuter har jag ett franska prov. Jag kan typ ingenting :( Men vi lår väl höras efter om jag överlever.

gammal bild, men typ den enda jag har

God "morgon"

Idag börjar jag 13:50 så jag fick sova lite längre. Men jag måste plugga innan jag åker så jag gick upp halv nio. Har precis tränat lite. Ska hoppa in i duschen och sen blir det en dejt med franska boken innan jag åker till skolan och har idrott. Sen åker jag nog direkt in till balettakademien så kan jag sitta där ett tag och plugga.