Jag lever!

Jag tänkte bara kika in här för att meddela att jag fortfarande lever, så oroar er inte. Just nu är jag på landet dock men jag tror att bloggningen kommer fortsätta som förut den femte augusti, eller den 15de. Vi får se. Ni lär väl märka.
 
 

A scrub is a girl who can't get no love from me

 

15 Juli 2013

Idag har jag inga planer som alls. Jag ska packa det sista och möjligtvis åka ner till centrum och köpa lite saker. Men inget är ristat i sten ännu. Bytt om har jag inte heller gjort. Just nu är jag hemma, vi kom hem från landet igår. Med vi så menar jag mig själv och min bror. Imorgon åker jag nämligen ut till skärgården. Min kompis har sitt landställe där ute och jag följer med ut till på lördag, och då åker jag direkt till landet. Så bloggningen kommer verkligen suga resten av sommaren ungefär. Jag funderar på att ha en bloggpaus, eftersom jag ändå aldrig bloggar eftersom vi inte har tillräckligt bra internet på landet att jag vill lägga upp bilder, för det tar typ hundra år. Och då blir det ju inte roligt att läsa bloggen. Men då kanske jag sätter ett datum att då börjar jag blogga igen. Typ, om en månad? 15 Augusti? Vad tycker ni? Kom med förslag!
 
 
 

We're gonna let it burn burn burn


Uppdatering

Idag var jag med mor min och mormor till Ulva och plockade jordgubbar. Våra gubbar på landet räcker bara om man vill frossa, men mamma ska göra jordgubbssylt så vi behövde mer och då passade vi på att åka dit och plocka. Ulvagubbarna är tydligen väldigt "kända" inom jordgubbsbranschen (what?). I Norrtälje sålde dom Ulvagubben. Okej, så för dom som inte fattar vad jag snackar om ;) Norrtälje ligger ut mot kusten, ungefär en timme från Stockholm. Ulva ligger norr om Uppsala, ungefär 1½-2 timmar från Stockholm rakt upp. Det är alltså cirka 2 h bilresa mellan Ulva och Norrtälje, och de säljer jordgubbar från Ulva i Norrtälje. Jag fattar inte varför jag gör en så stor grej av det, men äsch.
 
Klockan är halvtvå så jag pallar tyvärr inte lägga in någon bild eller låt här. Sorry :(

Trött tjej

Jag har inte lämnat sängen på typ hela dagen. Jag vaknade vid åtta för jag skulle träffa Veronica idag, men då hade jag fått ett sms där det stod att hon hade feber så vi sköt upp det tills hon kommer hem. Så jag somnade om och vaknade klockan elva, gick upp och klädde på mig, gjorde frukost och tog med frukosten till sängen. Sen dess har jag suttit här och lyssnar på musik och läst och jag har inga planer på att resa mig upp. Mysigt.
Imorgon åker jag ut på landet igen, så då får jag träffa min älskade mamma igen.
 
 

Hello July