The city of angels is calling me home

 

I can't keep being your second choise. Not when you're my first.


Terrass mys


Fan, helvetes jävla skit

Har ett prov idag, som jag har tjatat om hela veckan ungefär. Men jag kan inte gå :( jag mår hemskt och vet inte vad som hände. Spydde nyss i alla fall. Jätte mysigt. 
 

Amina! Om du läser detta, fortsätt läs!

Vi ska sååå göra det här någon gång! Puss älskar dig!
 
 

30 maj 2013

Jag kan verkligen inte fatta att det snart är juni. Och som alla vet så är Juni lika med Sommar! Lite plugg till sen är jag fri. Det är bara fyra skoldagar kvar så nedräkningen har börjat. Sitter just nu med engelskan som ska lämnas in imorgon kväll. Har skjutit upp den och mest försökt fokusera på historian som jag har prov på imorgon. Som tur är så börjar jag klockan två imorgon och slutar tre så jag har tid både före och efter skolan att skriva engelska om det behövs. Men jag ska försöka blir klar med så mycket som möjligt idag. Sommar, jag väntar på dig nu!
 

Come on summer


Angel nails


We are all misfits living in a world on fire

Fick goda nyheter idag! Släkten har utvidgats ännu mer. Kusinen min i Norge fick ännu en liten bebis. En liten pojk blev det. Född idag runt mitt på dagen. Tjock var han också.
Förutom det så var jag till MQ i Väsby centrum i morse med brodern min. Det var nämligen upp till 50% rea för medlemmar så brorsan tänkte dra dit innan skolan. Och eftersom jag också hade sovmorgon så följde jag med. Hittade dock ingenting. Hade hoppats på att hitta någon fin sommarklänning men icke sa nicke. Idag slutade jag 11:35. Åkte till skolan för en 50 min lektion alltså. Men det var god lunch så jag stannade kvar och åt. Sen var jag hemma en stund och pluggade innan jag drog till jobbet. Efter jobbet följde jag och brorsan med mamma till Ikea för att inhandla lite nya utemöbler. Vi kom hem vid 6 och sen dess har jag suttit och gjort lite allt möjligt, pluggat bland annat. Snart blir det mat och efter maten ska jag fortsätta plugga på. På bilden försöker 
jag visa nagellacket men kameran fokuserade bara fel så det fick bli en ful min istället. Puss.
 
 Kelly Clarkson - People like us
 

28 Maj 2013

Nu blir det till att plugga. Ska göra klart en SAM-inlämning. Blev nästan klar med den på håltimmen när en kompis smsade och sa att engelska presentationen hade flyttats fram en timme, så en timme av håltimmen (som totalt var typ tre timmar lång) försvann. Men jag ska som sagt göra klart den nu. Sen ska jag försöka bli klar med så mycket som möjligt med engelskan och sedan spendera resten av kvällen med historian tror jag.
 

Skola imorgon

Trots att jag har spenderat dagen med att må skit så har det varit ganska skönt att få en extra dag helg. Men imorgon bär det av till skolan, som det ser ut nu i alla fall. Och när jag kommer hem ska jag göra klart en SAM uppgift och plugga historia. Just nu ska jag nog förbereda mig inför en engelska presentation jag har imorgon, sen ska jag nog bara se på TV och ta det lugnt innan jag går och lägger mig. Jag har sprungit runt i min PJ hela dagen hihi.
 

27 maj 2013

Mår skitdåligt just nu. Vaknade vid 6 imorse med migrän och ville bara spy. Mamma sjukanmälde mig vid åtta då det fortfarande inte hade gått över. Jag somnade som tur var om och vaknade vid 10. Fortfarande lika illamående. Jag tänkte att jag kanske kunde spendera lite av tiden till att plugga då jag har ganska mycket inlämningar den här veckan och ingen tid verkar det som. Men nej, min hjärna vill inte fokusera och jag vill bara sova. Jag har två inlämningar i morgon som jag ska försöka fokusera på. Men vi får se hur det går. Sen har jag även två inlämningar på fredag och även ett prov då. Som grädden på moset så har jag en muntlig redovisning imorgon så jag hoppas att jag mår bättre då. Nu ska jag försöka plugga lite innan jag somnar.
 
Large

I want you to run away with me and experience something new

Varannan tisdag så lagar jag mat och varannan tisdag lagar min bror mat här hemma, och den här veckan var det min tur! Idag gjorde jag kyckling i ugnen med en mangochutney-sambal-chilisås-oliviolja gucka på och kokade ris till. Väldigt mumsigt.
Som sagt så har jag inte fått så mycket gjort idag. Jag lagade mat och tömde och fyllde diskmaskinen och har gjort ytterst lite plugg. Kanske ska plugga lite till, men det känns lite sent nu. Sen ska jag sova i alla fall. 
Jag har inget smink på bilden så det är därför varken mina ögonbryn eller ögonfransar syns haha.
 

Seg tisdag

Jag blir alltid så seg när jag har ett slappt schema. Jag får aldrig något gjort då jag tänker att jag har all tid i världen...
Men nu ska jag plugga och sen får vi se vad som händer, om jag kollar på någon film eller så innan jag går och lägger mig. Har bara en lektion i morgon också, vilket är hur skönt som helst!
 

Måndag

Jag har verkligen ingen ångest över den här veckan. Så himla skönt! Idag var den enda 8.20-16.00 dagen den här veckan, med en håltimme :) I morgon till exempel, då har jag en lektion mellan 13.50-14.50. Så jag ska passa på att plugga innan skolan, och förhoppningsvis kanske träna lite. Men det kommer då!
Efter skolan idag så har jag typ sovit. Har varit så himla seg och mitt huvud har känts som en julkola. Men snart är det middag och sen ska jag träna för att jag inter orkade innan. Innan jag går och lägger mig så ska jag försöka hinna med lite engelska.
 
Charmigt.

18 maj 2013

Jag vet att det är 19 maj eftersom jag skriver det här mitt i natten men eftersom jag inte har gått och lagt mig ännu så är det fortfarande lördag för mig. Jag ville skriva det här inlägget innan jag somnar eftersom jag lovade det.
I fredags åkte jag ut till landet med mina föräldrar och vi åker hem på söndag igen. Idag vaknade jag vid tio och vid elva så var jag och mamma påväg till Uppsala. Vi köpte med oss lite saker, det blev en klänning som jag kanske har på avslutningen och ett par nya skor och en fika i Gränby Centrum.  Jag älskar att fika med mor min, vi sitter alltid och pratar om allt mellan jord och himmel. Sen satt jag ute och solade i en timme ungefär, det syns dock inte. Blir det fint väder imorgon också så blir det garanterat solning då med. På eftermiddagen har jag bara hjälpt mamma lite i trädgården, varit ute i solen och kelat med katten. Vi var även upp till mormor och morfar en stund. Vi åt god middag och såg på Eurovision. Det var en bra dag och jag kände att det behövdes efter den här veckan och inför nästa.
Men nu ska jag sova! Godnatt
 

Nytt utseende

Jag kände för ett nytt utseende på bloggen så det är vad jag har tillbringat de senaste 40 minutrarna till att göra. Jag har verkligen inget liv. Men nu ska jag sova i alla fall! Imorgon tänkte jag uppdatera lite mer "djupgående" över vad som händer just nu och så vidare :) Godnatt!
 

Stress

Min vardag består av stress och plugg nu för tiden. Har suttit och pluggat sedan jag kom hem och är stressad över att jag inte hann med så mycket som jag hade velat. Nu ska jag snart träna i alla fall och sen blir det duscha och en tidig kväll för mig.
 

Crazy night, egentligen inte

I torsdags träffade jag som sagt Chahinaz. Vi åkte longboard genom ungefär halva väsby. Köpte mat. Åt mat. Åkte/gick i regnet. Tanken var att vi skulle träffas på dagen och sen på kvällen skulle hon och Rebecca åka till någon kompis i Helenelund tror jag att det var, på fest/chillkrök som blev en fest. Men Rebecca blev sjuk så hokus pokus så skulle jag följa med istället. Så vi drog dit vid nio. Kom hem till mig halv två igen och sov här. Idag gick jag och broder till farmor för att hjälpa henne städa på terrassen och skura och sånt. Som tack för hjälpen så blev vi bjudna på mat och det var mumsigt. Just nu har jag suttit med det här inlägget i ungefär en halvtimme och har fortfarande inte publicerat det så, here goes nothing :)
 

9 maj 2013

Igår åkte jag till skolan för att skriva ett prov. Sen följde Ulrika med mig hem. Vi skrev klart en engelska uppgift och passade på att sola lite på terrassen. Idag ska jag träffa Chahinaz och vi får se vad vi ska göra. Jag tar nog med mig kameran så det är fullt möjligt att det kommer up lite bilder här på bloggen sen.
 
 
Pics - Weheartit

Jag är kär!

Jag skulle serriöst kunna åka ner till Australien bara för att gifta mig med denna puddingen. The sexiest piece of pie I've ever seen!
 
 

So not me

Men jag kan verkligen inte sluta lyssna på den!
 
 

Utö

Idag var naturkunskapsgruppen till Utö. Det var grymt surt att behöva gå upp halv sju en söndag, men som tur är så har jag sovmorgon imorgon hihi plus att det var väldigt fint väder idag. Ikväll har jag skjutit upp plugg och läxor till imorgon så att jag kan få ta det lite lugnt ikväll. Jag ska nog se en film eller ta en lång dusch. Men vi får se. Puss och kram.
 

May the 4th be with you!

Happy Star Wars Day!
Inte för att jag brukar fira sånt, men tyckte att det lät som en bra idé idag.

Jag är snart påväg ut genom dörren faktiskt. Tänkte ta en liten springtur såhär på lördagseftermiddagen (andra springturen med nya skorna). Sen blir det träning. Komma back on track känner jag. Efter den här veckan så är det nästan ett måste. Är det bara jag som inte kan låta bli att trycka i mig massa skitmat när man är ledig? Vet inte varför... Men som sagt, nu tänkte jag kila ut på en liten springtur och ikväll blir det tacos med brodern och efter det ska jag nog träffa några fina vänner. Ska även försöka kila förbi centrum en snabbis.
Bild från morfars 75 års kalas.
 
 
 

2 maj 2013

Dagen bestod av skola, jobb och plugg i massor. Har ett historia prov imorgon (som jag nog kommer faila på), engelska nationella muntliga och även en inlämning i Sam. Men nu är jag klar med inlämningen så jag ska bara läsa igenom historian en sista gång och be lite för att det ska gå bra, skämt åsido, sen ska jag i alla fall sova. Imorgon har jag sovmorgon!
 

Den älskade känslan man får när det plingar till i telefonen och det är ett sms som säger att första lektionen dagen efter är inställd!
Imorgon är alltså sam-lektionen inställd så det firar jag med att sitta uppe och plugga... Nej men det är jätte skönt! Efter att ha fått sovit till tolv en dag så har jag jättesvårt att komma upp vid sex dagen efter. Men nu ska jag fortsätta plugga! Hinner dock inte träna något ikväll, så ska försöka få det gjort imorgon!
 

1 maj

Bara för att det är fint väder ute men jag tvingas sitta inne och plugga på min lediga dag så gjorde jag i ordning en liten skål med gotter till mig själv. Men nu måste jag fortsätta plugga om jag inte vill få F på historia provet på fredag (vilket jag ändå kommer få). Har även lite andra saker jag måste få klart den här veckan...
 

Valborg

Nu tänkte jag göra som alla andra och skriva ett inlägg om valborg. Jag hade en underbar kväll med fina vänner! Jag träffade Amina direkt efter skolan och vi åkte hem till mig. Pappa grillade hamburgare så det åt vi till middag. Vid halv nio - nio drog vi ner till majbrasan vid station och träffade upp lite andra kompisar. Vid halv tol ungefär så var vi i en park och spelade fotboll. Just då kom det såklart tre poliser fram till oss och började prata (för vilka nyktra ungdomar spelar fotboll i en park mitt i natten tänkte dom? Jo vi). Och dom började fråga oss vad vi hade gjort under kvällen och frågade om vi var nyktra (en la till och med till "lagom nyktra i alla fall"). Självklart sa vi att vi var nyktra, och det var ju sanningen. Men jag tror inte att dom trodde oss... Jag och Amina kom hem mellan tolv och halv ett i alla fall och nu har hon åkt hem och jag sitter på mitt golv och har tagit en paus från städandet.