Lördagen den tjugosjunde april

Snart är april över. Vilket betyder att det är lite mer än en månad kvar till juni. Och juni betyder skolavslutning, bästis fyller år och SOMMAR! Åh vad jag önskar att den kunde komma lite fortare. Har fortfarande panik angående sommarjobb... Får veta om jag får jobb i juni (?!?!) och om jag inte får något jobb så är det lite sent att söka annat.
Gårdagen bestod av svenska NP, blodprov, lunch med Chahinaz, läsning, balett och plugg. Dagen kommer väl se liknande ut. Jag ska skriva på en uppsats ungefär hela dagen. Men ikväll blir det bio med Chahinaz! Vi ska se Silver Linings Playbook (Du gör mig galen på svenska) med Jennifer Lawrence och Bradley Cooper. 
 
 
 

Cuz I'm a hopeless wanderer

Tanken var att jag, klockan åtta, skulle starta datorn, sätta på musik och träna. Men självklart måste jag ju bara kolla facebook först. Och tror ni inte att jag fastnar vid massa videor då? Har suttit i mer än 45 min och bara kollat på videor... Det känns ju bra. Nu ska jag i alla fall träna lite grann, får se hur länge eftersom jag slösade bort en halvtimme. Sedan ska jag bara läsa resten av kvällen tills jag somnar.
Jag längtar tills det är tillräckligt varmt för ballerina. Dolig på att posa och en nyfiken katt.

Sovmorgon

Imorgon har jag sovmorgon! Så jag ska passa på att träna snart, så har jag det gjort. Har suttit och pluggat nu på kvällen. Kom inte så långt som jag ville, men en bit påväg i alla fall. 
 

Tumblr

Glöm inte bort att följa mig på tumblr!
 
sirisens.tumblr.com
 

Fullbokad helg!

I fredags hade jag mitt nationella tal i svenska. Det gick faktiskt hyfsat bra tror jag! Skönt att ha det ur vägen nu i alla fall. Nästa vecka blir det knappt något plugg. Så härligt! Har bara en inlämning och den är på fredagen.
Igår åkte vi till mormor & morfar för att fira morfar som fyllde 75 år i fredags. Idag blir det balett som varje söndag. Ikväll ska jag bara ta det lungt och umgås lite med familjen.
 

Hålla tal

Imorgon har jag mitt sv nationella tal. Och jag är grymt nervös! Det känns som att om jag bara skulle fortsätta öva så skulle det bara bli kaos. Så det får väl gå som det går nu...
Gamla bilder.
 

Prioritering

Just nu prioriterar jag plugget så bloggen kommer tyvärr lida ett tag. I alla fall till på fredag. Har nämligen ett prov imorgon (som jag nämde tidigare) och SV nationella tal på fredag. Därför bjuder jag istället på lite bra musik som har spelat i mina lurar hela dagen.
 
 
Hopeless Wanderer - Mumford & Sons  The Boxer - Simon & Garfunkel Pumped Up Kicks - Foster The People

The Best Night Of My Life!

Det var (hands down) en av de bästa konserterna i mitt liv!! Jag kände där och då att nu kan jag dö lycklig. Att få se mina älsklingar spela på scenen knappt två meter framför mig och den bästa musiken som finns dånande i öronen.
Jag måste även få skryta lite. Dan Reynolds (sångaren) höll i min fucking hand/arm!!! Jag höll på att dö! Och då menar jag inte bara kramade om den lätt och sedan släppte taget för att gå vidare till nästa. Han klättrade upp på en liten stege på insidan av stängslet och för att inte ramla greppade han tag i en av armarna som var uppsträckta i luften (vilket råkade vara min) och höll sig kvar. Upprepning: Jag höll på att dö. Hela konserten med nya underbara människor var värt en trött siri dagen efter och ett stort F på samprovet på torsdag.
 
Best fucking night of my life.
 


Varmaste dagen på hela året

 
Synd bara att jag har tillbringat halva dagen på balettakademien...
Somsagt så har jag dansat idag. Men innan det så rensade vi hela klädkammaren på grejjer och kläder. När jag såg alla vårkläder så kunde jag inte låta bli att längta tills man kan bära kjol utan att tappa benen och klänningar! Ikväll ska jag ta det lungt och plugga lite hade jag tänkt. Imorgon ska jag somsagt på Imagine Dragons konsert (har  fortfarande inte fattat det?!?!?!) och då kommer jag komma hem sent. Jag blev jätteglad när jag upptäckte att vi hade fredagsschema på tisdag och jag har sovmorgon på fredagar till 10.25 så jag behöver inte gå och lägga mig sent och ändå gå upp vid 6 haha.

Busy day!

Idag har jag haft fullt upp, och klockan är bara ett! Jag har städat typ hela lägenheten inklusive mitt rum. Tvättat lakan och ställt undan skor har jag också gjort. Det enda jag inte hunnit med är att plugga och träna. Men om tio minuter ska jag över till gammelmoster för att äta våfflor. Så mumsigt! Sedan ska jag tillbringa eftermiddagen med min fina kusin. Vi får se vad jag ska göra ikväll. Kanske träffar någon, men med störst sannolikhet så blir det en hemmakväll. Är så grymt trött efter den här veckan. Nu ska jag bädda med rena lakan i min säng innan jag går.
 
Fluffigt hår.

Crazy Bananas

Sitter just nu på ett ganska hårt golv på akademin. Jag blir iaf inte störd här ;)
Men det är några ungar (10år kanske dom är?) som är i "rummet" bredvid, eller vad man ska säga, som bara skriker. Fattar inte riktigt vad dom håller på med riktigt?! Jaja, jag ska i alla fall äta min underbara sallad och taggar med Imagine Dragons i lurarna, ska även försöka skriva lite till nationella i svenska.
 
Charmiga bilder.

09:40

Nu är klockan 09:40 och jag sitter i min pyjamas. Men jag har lång sovmorgon, så det är lungt. Nu har jag cirka två timmar tills jag ska åka, och anledningen till att jag gick upp tidigt (mellan halv nio och nio) är att jag tänkte träna lite innan jag åker. Lite hurtigt sådär på morgonkvisten. Jag kommer ha med min dator till skolan idag, så jag kommer kunna uppdatera lite på eftermiddagen.
 
Mums.

elfte april tvåtusentretton


There's nothing like home

Jag kom hem vid 6 tror jag. Sen dess har jag bara tagit det lungt en stund (typ första gången på hela veckan). Men har precis påbörjat lite plugg nu igen. Hade ett naturkunskap idag. Det gick väl bra, hoppas jag. Tycker bara att vi borde ha fått mer tid på oss, jag hann inte svara klart på sista frågan riktigt... Hade även en engelska redovisning/presentation/diskussions sak idag. Skönt att få den överstökat också. Jag glömde bort att säga en sak bara, men jag hoppas att det inte gör något haha. Dock så sa min lärare när jag hade sagt en sak att "Det lät som Hitler". Jag blev sjukt förvirrad då. Jag menar, lät jag som Hitler eller var det det jag sa som lät som något som han sagt eller något? Kunde inte låta bli att ta lite illa upp... 
 
 

My life is complete!

Jag är så lycklig att jag bara vill skrika rakt ut! JAG SKA GÅ PÅ IMAGINE DRAGONS KONSERT PÅ MÅNDAG!
 
 

OOTD and such

 
Ignorera dammtussarna på andra bilden! Så jävla nasty haha!

Plugg in progress

Tar just nu en liten paus från pluggandet men ska alldeles strax återgå. Har pluggat sen jag kom hem (vid fem var det) och kommer nog sitta hela kvällen också. Längtar verkligen till helgen, även om jag har plugg som väntar då också... Jag ska vara lite duktig på fredag och ta med min dator till skolan så att jag kan sitta och skriva där och innan baletten. Wish me luck nu då.
Nu har jag inte dansat på nästan två veckor och jag saknar det redan. Dags om två dagar igen då!

Love is a riddle

Jag kommer dö.
Mina fina vänner är nog trött på mig nu för det är ungefär det enda jag har sagt idag. Men jag kommer verkligen dö. Alla skolböcker kommer rasa ner på mig och döda mig. Just nu är det bara väldigt mycket i skolan så bloggandet kommer verkligen inte vara på topp kan jag lova. Idag slutade jag tidigare än vanligt så jag har tagit en liten paus från pluggandet, men nu blir det väl dags att dyka ner igen.
Favoritlåten just nu.
 
 

Dålig uppdatering

Jag är urusel på att uppdatera på helger känner jag :( 
I helgen har jag bara varit hemma med bror min. Hans kompisar var även över på fredag kvällen. Men jag har bara tryckt i mig massor av onyttiga saker så jag ska börja med mina nyttiga matvanor idag. Just nu sitter jag i en datorsal i skolan, har snart lunch. Jag slutar klockan fyra idag och då ska jag hem och plugga. Kommer nog plugga hela dagen idag (och hela veckan för den delen). Har så himla mycket plugg nu. Döda mig någon.
 
 

"God morgon"

Det blev en liten sovmorgon idag så jag vaknade vid tolv istället för tio som det var tänkt.
Sitter nu framför datorn och kollar på lite videor. Ska snart göra mig i ordning och så. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Kanske ska träffa Olivia, men jag vet inte om hon kunde riktigt. Annars hade jag väl tänkt åka en snabbis till Sollentuna C eller något. Trots att jag har varit i stan två dagar irad så har jag glömt köpa lite grejer, haha. Duktig jag känner mig.
 

Ännu mer kläder

Igår var jag i stan (igen) en stund med Veronika, innan vi åkte hem till henne. Hittade lite kläder då också. Klänningen med krage har jag tittat på så himla länge men inte köpt, nu var den på rea för bara 100 kr (!!) så jag bangade inte på att köpa den.
 

Hamburgare

Kom hem från Veronika för ett tag sedan. Nu blir det hamburgare med brorsan och hans kompisar. Uppdaterar mer efter maten.
 

En katt på tröjan


Fyra dagar kvar

Det är inte klokt vad fort lovet har gått förbi. Bara fyra dagar kvar nu då. Eller ja, 3 ½ i guess. Klockan tre ska jag dra mig iväg in till stan (för typ tredje dagen i rad) för att träffa Veronika. Vi får väl se ifall jag får med mig något hem idag också. Sedan åker jag med hem till henne och sover där så jag kommer inte blogga något förän imorgon.
Jag har inte fixat mig än så jag ser ut som skit. Men det här har jag på mig idag:
 

Kläder

Fick med mig lite kläder hem. Klänningen ska jag göra om så jag visar resultatet när den är klar.
 
 

Rött

Jag körde på lite röda läppar idag. Tycker att det är så fint men är så ovan vid läppstift. Nu drar jag in till stan med Ulrika. 
 
Jag är så dålig på det där med att posa.

Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer igår. Tanken var att jag skulle hinna ställa in lite tidsinställda inlägg för gårdagen och idag, men jag fick lov att åka nästan en timme tidigare hemifrån så jag hann inte göra det. Jag träffade lite folk och vi drog in till café 60 och satt där till kvart i elva. Sen drog jag med hem till Sofia och sov där. Idag åkte jag hem till Amina för att hinna träffa henne innan hon drar till Frankrike imorgon.
Imorgon ska jag in till stan med Ulrika och ska nog bara vara hemma på kvällen sen, måste få lite plugg gjort för idag var jag alldeles för lat.
Eftersom jag har varit på landet hela helgen så har jag inte haft chansen att riktigt "djuprengöra mig", så jag ska ta och göra det nu tänkte jag. Hårinpaktning, måla naglarna, raka benen, you name it ;)
 
Vi kan vara jävligt snygga ibland. Richard, jag och papi.


Hemma

Äntligen hemma igen! Har haft en underbar helg men there's nothing like home ;)
Ska snart börja göra mig iordning och sen dra ut för att träffa lite folk, sover sedan över hos Sofia.
Jag kommer nog lägga in lite tidsinställda inlägg under kvällen och morgondagen för imorgon ska jag till Amina direkt efter att jag har varit hos Sofia så kommer hem imorgon kväll.
 
Jag ser jättetrött ut på första bilden.